R Rianne Ouwerkerk

Kapster en fotograaf

Hallo! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

Nadat ik mijn kappersopleiding met succes had afgerond, had ik al snel door dat ik graag iets voor mijzelf wilde doen! En zo startte ik in 2009 als 18 jarige jonge vrouw mijn eigen zaak als ambulante kapster. De bedrijfsnaam was ‘Havifo’ en stond voor Haarstylist, Visagist en Fotograaf. Een naam die klaar was voor de toekomst. Het was eigenlijk direct zo’n succes dat ik na een half jaar al een klantenstop in moest voeren. Ik werkte 5 dagen en 3 avonden in die tijd. Ik woonde nog thuis en kon hierdoor iets moois opbouwen.

Ondertussen was ik ook gestart met mijn visagie-opleiding bij de Haagse visagieschool. Juli 2009 haalde ik daar mijn diploma.

Al snel startte ik ook met een basisopleiding bij de fotovakschool. Toen ik een keuze moest maken wat ik wilde worden twijfelde ik tussen kapster of fotograaf.
In mei 2010 had ik mijn certificaat op zak. Nu kon ik het allebei aanbieden!

Aangezien ik het heel druk had met mijn kappers activiteiten had ik helaas weinig tijd om echt fotografie opdrachten te doen. Maar ik was nog steeds elke dag bezig met fotografie.

In 2013 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven Dennis Ouwerkerk. De avonden werden mij iets teveel met een huishouden ernaast, daarmee ben ik toen ook gestopt. In 2015 is onze zoon Ruben geboren. Daarna ben ik nog 3 dagen blijven werken. In 2017 is onze jongste dochter Rosalynn geboren. Na mijn zwangerschapsverlof ben ik voor het kappersvak alleen nog de maandag en de dinsdag aan het werk gegaan om ook optimaal te kunnen genieten van (en zorgen voor) mijn gezin, want zeg nou zelf? Voor je het weet zijn ze weer groot! Voor fotografieopdrachten ben ik op allerlei dagen en tijden beschikbaar.

In 2021 was het tijd voor wat vernieuwing! Een nieuwe naam en een nieuwe look!
De toch altijd wat lastige bedrijfsnaam ‘Havifo’ is hierbij gewijzigd naar simpel maar duidelijk; ‘Rianne Ouwerkerk’.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.
Wellicht dat ik op korte termijn ook u van dienst kan zijn.

Warme groet,

Rianne Ouwerkerk