Ik ga jou helpen om weer meer energie te krijgen!

En je te helpen met onverwerkte emoties

Wil jij aan de slag om die energieke moeder te worden?

Ik wil je meenemen in een klein stukje theorie. Je handelt voor 5% met je bewuste brein en voor 95% met je onderbewuste brein.

In dat onderbewuste brein zitten ook alle angsten, belemmerende overtuigingen en trauma’s groot en klein opgeslagen.

Alle momenten die te heftig zijn voor je brein, doordat je beide hersenhelften dit niet kunnen verwerken, wordt op dat moment vastgezet in je systeem (in het celgeheugen van je organen).

Mocht er dan in de toekomst een soort gelijke gebeurtenis zijn, komt je ego om de hoek om je veilig te houden, om niet weer datzelfde gevoel te krijgen als toen.

Dit geldt niet voor alleen grote trauma’s, maar er kan ook al iets vastgezet worden als jij als  kind huilt in de box en het te lang duurt voordat iemand jou eruit kwam halen. Je kunt dit dan voelen als dat je niet gezien/gehoord wordt.

Dit is jou waarheid op dat moment en op die manier kun je deze emotie vastzetten in je systeem.  En dus bij een nieuwe soort gelijke gebeurtenis gaat jou lichaam je veilig houden om niet hetzelfde te hoeven voelen.

Ik weet genoeg, ik wil ermee aan de slag!

Ga ervoor!

Zullen we samen op zoek gaan naar de oorzaak?

Nu je weet dat iedereen dus wel iets vastgezet heeft in zijn systeem en daardoor belemmert wordt in iets nieuws, wil ik nog even opsommen waar zich dat allemaal in kan uiten:

* Je hebt weinig zelfvertrouwen.
* Je voelt je niet begrepen.
* Je hebt last van migraine.
* Je hebt last van je darmen.
* Je hebt last van eczeem.
* Je voelt je onzeker over je gewicht.
* Je vind het moeilijk om voor jezelf te kiezen.
* Je zet jezelf elke keer op de laatste plek.
* Je slaapt slecht.
* Je komt iedere keer (weer)  in die machtsstrijd terecht.
* Je lontje is heel kort.
* Je hebt ‘s avonds weer een schuldgevoel.

Met NEI therapie haal je de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen. We gaan opzoek naar de oorzaak.

Maar met NEI therapie alleen kom je er niet altijd.
Het is ook belangrijk om te gaan kijken naar hoe jij/jullie opvoeden.

Jouw kinderen weten precies hoe ze jou kunnen triggeren, dit komt doordat jullie elkaars spiegel zijn. Als 1 van jullie niet lekker in z’n vel zit, dan trek je vaak onbewust de ander erin mee. Zeker als je gevoelig bent en in elke ruimte of aanwezigheid al voelt wat de sfeer is. Of iemand die zich niet happy voelt, voelt jouw kind heel goed aan.

Het is dus belangrijk om goed op 1 lijn te liggen met je kind. Zeker de wat gevoeligere kinderen hebben je gauw genoeg door hoe jij je voelt.

Ze houden ervan om zoveel mogelijk zelf te kunnen beslissen en doen er alles aan om dat ook voor elkaar te krijgen.
Dat vergt een net iets andere opvoeding als dat we gemiddeld gezien meegekregen hebben en wat je nu waarschijnlijk toepast. Anders las je dit stuk niet.

Ik ga jou/jullie leren om op een positieve manier op te voeden waarmee je nog steeds de ouder blijft, maar waarbij je kind wel het idee heeft dat hij/zij ook dingen mag beslissen.

Klik hier voor de cursus opvoeden zonder gedoe!
Klik hier voor het traject meer energie als vrouw & moeder.

Ik hoor je denken... mmm, oké. Maar hoe dan?

Wanneer je een emotie voelt bij een bepaalde situatie, maar deze niet verwerkt krijgt doordat het op dat moment te heftig is, zet je dit vast in het celgeheugen van een orgaan. In jouw onderbewustzijn. Denk aan de spreekwoorden: ”Je gal spugen” en ” Het hart op de tong”.

Je linker en rechter hersenhelften werken in dat geval niet goed samen en/of de situatie echt zo heftig is om het goed te begrijpen waardoor je het dus niet verwerkt krijgt en het zich dus gaat vastzetten in jouw systeem.

Je kunt die rugzak lang dragen, zonder last te hebben van klachten. Totdat je een emotie voelt in een situatie in het hier en nu wat een oude emotie of pijn in die rugzak triggert, omdat je deze nog niet goed verwerkt hebt.

Je voelt dan niet alleen de emotie van het hier en nu, maar wordt ook nog eens overspoeld met de oude onverwerkte emotie.

Op het moment dat er een mentale of fysieke klacht is, zijn dit ”vaak” signalen van ons lichaam dat jouw iets wil vertellen. Er mag nog iets aangekeken worden.

Referenties.

Deze mensen gingen je voor.

Hi! Ik ben Rianne

Ik was in het begin zelfs een beetje bang voor de biotensor.
Moet ik er echt in geloven? Hoe zit dat precies?
Kan ik er ook kwaad mee?

In het begin kon ik iemand met een biotensor die veel voor mij uitmeette.
Doordat ik een ‘moeilijker’ pakket aan kinderen had, heeft het mij heel erg geholpen om te weten wat ik kon doen als ik weer met een hopeloos gevoel rondliep. Ik begreep mijn zoon niet goed. Wat had hij nodig?
Ik bleef vertrouwen op mijn moeder gevoel en dit bevestigde de biotensor dan.

Dat was fijn! Zo kocht ik ook de Etherische oliën die mijn zoon nodig had om sneller uit zijn driftbuien te komen en een ondersteunde olie voor zijn prikkelverwerking.

Uiteindelijk durfde ik het aan en heb ik alles zelf geleerd! En mocht ik ook al andere mensen helpen om helderheid te krijgen op hun vragen.

Inmiddels heb ik de opleiding tot NEI therapeut in de pocket, zodat ik ook jullie kinderen mag helpen naar een mooiere versie van zichzelf!

Lees hier mijn hele verhaal.

Veel gestelde vragen:

Wat kost het traject?

Het traject is nu nog in een pilot versie.

Zo kan ik hem nog finetunen en aanpassen waar nodig.

De prijs voor de pilot versie is €397,-

En de etherische oliën die uit de metingen komen.

Moet ik er nog iets doen vooraf?

Wat ik fijn vind is om vooraf jouw hulpvraag te ontvangen.

Daarnaast is het fijn om een kleine levensloop te hebben, zodat ik al een beetje weet wat er allemaal speelt. Zo kunnen we sneller tot de kern komen.

Maar dit soort dingen komen allemaal aan bod als je bij mij voor het eerst in de praktijk komt.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit is vooraf moeilijk te bepalen.

Het is afhankelijk van meerdere factoren. Omdat we met energie werken gaan we per sessie de emotionele blokkades aankijken die op dat moment aangezien mogen worden en wat de cliënt op dat moment aankan.
Daarnaast is het ook van belang of jij je op je gemak voelt bij mij en hoe jij omgaat met het loslaatproces. Mag alles er zijn in de week na de sessie zul je beter resultaat boeken, dan dat je weer gaat vechten tegen je emoties.

Je kunt je bijvoorbeeld heel moe voelen na de sessie. Als dit er mag zijn, dan kan je lichaam heel hard aan het werk om alles los te laten. Drink daarbij ook veel water zodat alles je systeem uit mag!

In gemiddeld 2 -4 sessies kun je echt al een mooi verschil voelen en merken!

Je hebt me overtuigd. I'm in!