Download de gratis checklist!

Is jouw kind 'anders' en denk je dat hij hoogbegaafd is?

Ik wil de checklist!

Kom je elke keer toch weer in strijd met je kind?

Of sta je toch weer te schreeuwen? Er is echt een andere manier!

Waarschijnlijk ga je zo de gratis checklist downloaden of heb je dat al gedaan.

Daarin neem ik je mee in eigenschappen die deze kinderen hebben.
En die eigenschappen leveren weleens uitdagingen op.
Hoe kun je er nou voor zorgen dat je kind wel gewoon luistert?!

Soms zit je echt met je handen in het haar en weet je het allemaal even niet meer. Dat is helemaal niet gek! Je bent daarin ook echt niet de enige.

Als jij je kind klaar wil maken voor de grote wereld zou je ervoor moeten zorgen dat hij bepaalde dingen onder de knie gaat krijgen.
Je wilt dat hij zelfvertrouwen heeft, je wil dat hij respect toont naar anderen.
Zo kan ik nog wel een rijtje opnoemen.

Maar wat denk je dat er gebeurd als hij thuis alleen maar strijd heeft met papa en/of mama? Of als papa en/of mama weer staat te schreeuwen vanwege de onmacht?

Zou hij dan leren om zelfvertrouwen op te bouwen?

Nee, dat klopt. Dat lukt alleen als de ouders rustig kunnen blijven. Ook als ze het even niet meer weten.

Ik ga je leren hoe je liefdevol & verbindend op kan voeden, waarbij je nog steeds de ouder blijft, maar wel het kind de vaardigheden kan leren die het nodig heeft om op eigen benen te kunnen staan!

Ik wil meer info!

Positive Discipline cursus

Wat voor ons werkte

Opvoedcursus? Het was midden in Corona en via onze therapeut werden wij gewezen op een nieuwe cursus waarvan zij zeker wist dat het ons zou gaan helpen.
We hebben hem samen gedaan (ik en mijn man) en het was zo fijn om met gelijkgestemden te zijn! We hebben nog nooit zoveel gelachen. Zoveel herkenning van elkaar en zoveel erkenning!
Het is en blijft pittig om deze kinderen op te voeden, maar inmiddels zit die opvoeding er bij ons helemaal in en werkt het echt. De kinderen zijn veel meegaander en we overleggen heel veel. De dingen zijn duidelijk. Gaat het bij ons dan nooit meer fout?
Tuurlijk wel! Ik verlies ook echt nog weleens mijn geduld, maar ik weet me wel weer te kunnen herpakken en dan zeggen de kids weleens: ‘mam, jou emmer was ook weer vol he?’