Kom van je fysieke en mentale klachten af!

Heb je al zoveel geprobeerd en ten einde raad?

Je kunt niet altijd alles alleen oplossen.

Iedereen maakt in zijn leven van alles mee.
Zowel positief als negatief. Als je bepaalde emoties niet kunt verwerken, gaat je lichaam het opslaan in de cellen van het orgaan.
Zie het als je rugzak. Alles wat je niet verwerkt stop je in die rugzak. Maar die rugzak wordt steeds zwaarder om te tillen.
Met als gevolg dat je allemaal klachten krijgt zoals:

* Je bent snel overprikkeld.
* Je reageert heftig en vraagt je daarna af waarom je zo heftig reageerde?
* Je voelt dat er iets is, maar je kunt je vinger er niet opleggen.
* Zegt je gevoel dat je kind hoogsensitief is en wil je dit weten?
* Je kind die heel gespannen is.
* Je wil meer duidelijkheid over jou gevoel/vragen waar je mee zit.
* Je kind die onrustig slaapt.
* Je kind heeft veel driftbuien.

Ja! Dat ben ik!

Ga ervoor!

Zullen we samen op zoek gaan naar de oorzaak?

Met NEI therapie haal je de emotionele lading van klachten weg, waardoor ze verminderen of zelfs verdwijnen.

Waar loop jij tegenaan?
Rugklachten? Burn-out klachten? Je kind die nog geen nachten doorslaapt? Heb je geen energie om gezellig met je kids te spelen?
Raak je geïrriteerd en kom je elke keer in die machtsstrijd?

Jouw kinderen weten precies hoe ze jou kunnen triggeren, dit komt doordat jullie elkaars spiegel zijn. Als 1 van jullie niet lekker in z’n vel zit, dan trek je vaak onbewust de ander er in mee. Zeker als je gevoelig bent en in elke ruimte of aanwezigheid al voelt wat de sfeer is. Of iemand die zich niet happy voelt, voel jij heel goed aan.

Alles wat je niet meer nodig hebt gaan we loslaten, zodat alles weer lekker kan gaan stromen.

We gaan géén symptoom bestrijden en dus echt kijken waar het vandaan komt.

Ik wil een consult!

Ik hoor je denken... mmm, oké. Maar hoe dan?

Wanneer je een emotie voelt bij een bepaalde situatie, maar deze niet verwerkt krijgt doordat het op dat moment te heftig is, zet je dit vast in het celgeheugen van een orgaan. In jouw onderbewustzijn. Denk aan de spreekwoorden: ”Je gal spugen” en ” Het art op de tong”.

Je linker en rechter hersenhelften werken in dat geval niet goed samen en/of de situatie echt zo heftig is om het goed te begrijpen waardoor je het dus niet verwerkt krijgt en het zich dus gaat vastzetten in jouw systeem.

Je kunt die rugzak lang dragen, zonder last te hebben van klachten. Totdat je een emotie voelt in een situatie in het hier en nu wat een oude emotie of pijn in die rugzak triggert, omdat je deze nog niet goed verwerkt hebt.

Je voelt dan niet alleen de emotie van het hier en nu, maar wordt ook nog eens overspoeld met de oude onverwerkte emotie.

Op het moment dat er een mentale of fysieke klacht is, zijn dit ”vaak” signalen van ons lichaam dat jouw iets wil vertellen. Er mag nog iets aangekeken worden.

Referenties.

Deze mensen gingen je voor.

Hi! Ik ben Rianne

Ik was in het begin zelfs een beetje bang voor de biotensor.
Moet ik er echt in geloven? Hoe zit dat precies?
Kan ik er ook kwaad mee?

In het begin kon ik iemand met een biotensor die veel voor mij uitmeette.
Doordat ik een ‘moeilijker’ pakket aan kinderen had, heeft het mij heel erg geholpen om te weten wat ik kon doen als ik weer met een hopeloos gevoel rondliep. Ik begreep mijn zoon niet goed. Wat had hij nodig?
Ik bleef vertrouwen op mijn moeder gevoel en dit bevestigde de biotensor dan.

Dat was fijn! Zo kocht ik ook de Etherische oliën die mijn zoon nodig had om sneller uit zijn driftbuien te komen en een ondersteunde olie voor zijn prikkelverwerking.

Uiteindelijk durfde ik het aan en heb ik de cursus zelf gedaan! En mocht ik ook al andere mensen helpen om helderheid te krijgen op hun vragen.

Inmiddels doe ik de opleiding tot NEI therapeut, zodat ik mensen kan helpen om emotionele blokkades op te gaan ruimen!

Lees hier mijn hele verhaal.

Veel gestelde vragen:

Wat kost een consult?

Een consult kost €88,-. Het duurt ongeveer 1,5 – 2 uur.
Ik kom dan bij jouw thuis en anders kunnen we het ook op afstand doen.

Moet ik er nog iets doen vooraf?

Wat ik fijn vind is om vooraf jouw hulpvraag te ontvangen inclusief de geboorte datum en een eventuele foto van diegene die we gaan uitmeten. Zo kan ik controleren of we daadwerkelijk diegene uitmeten wie we op dat moment moeten uitmeten.

Daarnaast is het fijn om een kleine levensloop te hebben, zodat ik al een beetje weet wat er allemaal speelt in het leven van diegene. Zo kunnen we sneller tot de kern komen.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit is vooraf moeilijk te bepalen.

Het is afhankelijk van meerdere factoren. Omdat we met energie werken gaan we per sessie de emotionele blokkades aankijken die op dat moment aangezien mogen worden en wat de cliënt op dat moment aankan.
Daarnaast is het ook van belang of jij je op je gemak voelt bij mij en hoe jij omgaat met het loslaatproces. Mag alles er zijn in de week na de sessie zul je beter resultaat boeken, dan dat je weer gaat vechten tegen je emoties.

Je kunt je bijvoorbeeld heel moe voelen na de sessie. Als dit er mag zijn, dan kan je lichaam heel hard aan het werk om alles los te laten. Drink daarbij ook veel water zodat alles je systeem uit mag!

In gemiddeld 2 a 3 sessies kun je echt al een mooi verschil voelen!

Je hebt me overtuigd. I'm in!